«سراج 24» بررسی می‌کند؛

فضاسازی روزنامه‌های اصلاح‌طلب علیه میرکاظمی/تلاش روزنامه‌های حامیان دولت برای به حاشیه بردن پیگیری پرونده کرسنت

با توجه به اینکه امروز انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود روزنامه‌های زنجیره‌ای اصلاحات سعی دارند با ایجاد فضاسازی‌ها علیه مسعود میرکاظمی برای تغییر ریاست این کمیسیون اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار سراج24، با توجه به اینکه امروز (سه‌شنبه) انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود روزنامه‌های زنجیره‌ای اصلاحات سعی دارند با ایجاد فضاسازی‌ها علیه مسعود میرکاظمی برای تغییر ریاست این کمیسیون اقدام کنند.

این در حالی است که بارها مسعود میرکاظمی در مورد موضوعاتی همچون کرسنت و فسادهای وزارت نفت که در دوران دوم خرداد بود اظهار نظر کرده است و بارها اعلام کرده است که اگر وزارت نفت موضوعات کرسنت را انکار کند اسنادی را منتشر خواهد کرد.

در دروه‌ای که وی مسئولیت وزارت نفت را بر عهده داشت، سه نفر را برای رسیدگی به موضوع کرسنت در نظر می‌گیرد ولی با روی کار آمدن بیژن زنگنه در دولت یازدهم این سه نفر از وزارت نفت اخراج می‌شوند و موضوع رسیدگی به کرسنت که به نوعی در دوره وزارت زنگنه در  دولت اصلاحات اتفاق افتاده بود، مسکوت بماند.

با توجه به اینکه مسعود میرکاظمی بارها در کسوت ریاست کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی طرح رسیدگی به کرسنت را مطرح کرده است، روزنامه‌های اصلاح طلب سعی دارند با طرح مسائلی وی را از ادامه راه خود برای رسیدگی به فساد کرسنت بازدارند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

شکست استراتژی مرد دیوانه

نگاهی به طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور

دولت فرانسه پاسخگوی مداخلات دیپلمات‌هایش باشد